WiKOM

Norges Råeste Digitale Partner

Hvorfor digitalt?

Digital Partner

Fra analog til digital. Effektiv digitalisering. Å kunne møte deres kunder halvveis. Tjen penger på deres digitale kundestrøm. Snu opp ned på deres digitale tankegang. Man må delta for å lykkes. Vi utfordrer deres status quo!

En partner dere kan sparre ideer, tanker, problemer, løsninger og utfordringer dere måtte ha med den digitale fremdriften.

Digital Bedrift

Deres kunder gjennomfører titalls søk og opplevelser på nettet hver dag. Vi sørger for at deres digitale platform fører til en god kundeopplevelse. Bedriftens viktigste kommunikasjons kilde er nettsiden. Fortell den riktige historien til deres kunder!

En digitalisering er verdt mer enn deres bunnlinje. Framtiden er digital, er dere med i tiden?

Digital Bedrift

Deres kunder gjennomfører titalls søk og opplevelser på nettet hver dag. Vi sørger for at deres digitale platform fører til en god kundeopplevelse. Bedriftens viktigste kommunikasjons kilde er deres nettside. Fortell den riktige historien til deres kunder!

En digitalisering er verdt mer enn deres bunnlinje. Framtiden er digital, så er dere med i deres eget marked?

Digital Konsultasjon

Hvor er dere? Er dere fornøyd med resultatet dere har oppnådd per idag? Er løsningen for komplisert for deres ansatte? Er løsningen intuitiv og enkel for deres kunder? Vi hjelper deg å gjøre løsninger enklere!

En video samtale med oss vil belyse fallgruvene og hvor godt dere egentlig er representert i forhold til deres konkurrenter.

Om WiKOM

WiKOM er en digital kommunikasjons bedrift som tidligere het WiMake Solutions. WiKOM er en forsterket retning i hva vi ønsker å kommunisere til våre kunder siden oppstarten for fem år tilbake.

Vi mener dristig at vi er Norges råeste digitale partner for din bedrift. Vår bedrift består av to dyktige personer, hvor daglig leder lever og ånder for våre klienters digitale resultater. Vi mener en bedrifts hverdag består i å minimalisere analoge hjelpemidler, hvor resultat er en kontinuerlig god digital kundeopplevelse. Dess mindre interaksjoner deres kunder har med deres ansatte, jo mer verdi blir skapt for begge parter.

Riktig digitalisering er nøkkelen.

Vi skaper nettsider som fungerer etter hensikten, å imøtekomme dine kunder og skape engasjementet for kontakt og et potensielt salg. Vi kan skape en historie verdt å digitaliser for deres bedrift.

Vi snur opp ned på gamle bedrifts modeller når det kommer til ideer, rutiner og tanker rundt hvordan en digital bedrift faktisk fungerer utad mot kunder. Vi tror på en fullstendig digitalisering av deres bedrift. Vi er så digitale selv at vi mest sannsynligvis aldri kommer til å møtes fysisk, ikke har vi møterom eller reisetid, som medfører mer arbeidstimer i bruk på faktisk arbeid.

Vi vet hvor deres digitaliseringen starter og hvor den kontinuerlig går inn i fremtiden. Ta kontakt, ikke gå glipp av en sjelden mulighet!

Bestille time?

Har du lyst til å ta en prat med oss? Gi oss dine kontaktdetaljer nedenfor og vi tar en uforpliktende prat sammen. Samtalen er helt uten salgspress, hvor vi lytter og gir deg gode digitale råd på stedet. Liker du oss og vi liker deg, kanskje er vi heldige å jobbe sammen.

… du kan selvsagt ta kontakt med oss direkte per e-post
kontakt@wikom.no
eller vi kan ringe deg om du sender oss ditt telefonnummer …

WiKOM.no digitaliserer deres bedrift. Alltid personlig oppfølging av daglig leder. Org.Nr.: 912516164